Sztárok

Schell Judit boldog kismama

Kétszeres édesanya a Csak szex és más semmi sztárja, Schell Judit. A színésznõ nem kürtölte világgá boldogságát, de annyit tudni, hogy õ és gyermeke egyaránt kitûnõ egészségnek örvend.

Ismét kisfia született Schell Juditnak. A Nemzeti Színház színésznőjének Boldizsáron kívül az előző házasságából már van egy fia, Lackó, aki tizenhárom éves. A Csak szex és más semmi sztárja korábban nyilatkozta már, hogy nem csak Lackó várta nagyon a kis testvért, a színésznő párja, Schmied Zoltán volt a családban a legizgatottabb.







„Szerintem mindannyian egyformán várjuk a babát. Várunk, beszélünk róla. Mivel már voltam ilyen helyzetben, én izgulok a legkevésb锠– tette hozzá a Blikknek.
A színésznő sikeres évet zárt az idén is, hiszen novemberig még a színházi teendőit is el tudta látni, és a Csak szex és más semmi után forgatott Konyeccel eljutott a cannes-i fesztiválra, ahol már tudta: augusztus végén a legrövidebb színházi évadját kezdi. A tervek szerint Schell Judit az Életképek című családi sorozatból édesanyaként továbbra sem marad ki, hiszen beleírták, hogy babája lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top