Sztárok

Botrányos sztárdivat a lerágott köröm, a foltos bõr?

Minek tagadni, mindenkinek vannak káros szenvedélyei, téves képzetei. A hírességeknek sokszor egyszerre több is, hiszen nem könnyû állandóan szem elõtt lenni.

Az Oscar-díjas színésznő, Catherine Zeta-Jones híres a pedánsságáról és az arisztokratikus rendszeretetéről. Mégis, nemrég lerágott körmökkel kapták lencsevégre a színésznőt – nem sokkal azután, hogy abbahagyta a dohányzást.








Catherine Zeta-Jones

A Született feleségek sztárja, Teri Hatcher gyakran túledzi magát. A megduzzadt erek, inak és a sovány testalkat arra enged következtetni, hogy túlzásba vitte az edzést a színésznő – pedig a mértéktelen sportolás károsítja az ínszalagokat, ízületeket.








Teri Hatcher

A mindig topon levő Victoria Beckhamet szinte sosem látni tűsarkú cipő nélkül. Mintha sportot űzne abból, hogy a legkényelmetlenebb kreációkat húzza a lábára. Bár valószínű, hogy a Spice Girls énekesnője soha nem vallaná be, mennyire korlátozza mozgásában imádott tűsarkú lábbelije. Az biztos, hogy Victoria merevsége a cipői által okozott rossz tartás következménye is.








Victoria Beckham


Kate Mosst látva már senki nem tudja azt mondani, hogy a fotók hazudnak. Bizony, a topmodell még mindig az éjszakai élet egyik királynője, és egészségtelen életmódja nyomokat is hagy rajta. Foltok a bőrön, töredező haj és körmök – mind az alváshiányról, a túlzott alkoholfogyasztásról és étkezési zavarokról árulkodnak.







Kate Moss

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top