Sztárok

2007 a börtönlakó sztárok éve lett

Nem mindenkinek áll jól a kötelezõen viselendõ egyenruha. Kiváltképp, ha az csíkos vagy narancssárga, sorszámmal ellátott rabruha! Mégis, mintha idén divatba jött volna ez a ruhadarab.

Évről évre kitalálnak maguknak valami közös elfoglaltságot a hollywoodi nagyágyúk. Egyszer valamilyen új vallási gyülekezetben találják magukat, máskor lázas állatgyűjtésbe kezdenek. A lényeg, hogy ha az egyik kitalál valami hülyeséget, azt a többieknek is ki kell próbálniuk, nehogy már valaki kimaradjon. A 2007-es év a többnapos kényszerszáműzetésekről szólt.

Minden balhék királynője, Paris Hilton megteremtette a narancssárga kezeslábas divatját. Az örökösnőt 45 napi börtönéletre ítélte a bíróság, mivel egy hónapon belül háromszor állították meg a rendőrök, mert jogosítvány nélkül, alkoholos állapotban száguldozott. Ám a jó magaviseletére és a rossz egészségi állapotára való tekintettel csak huszonhárom éjszakát töltött a csupasz falak között, kiskutyáit hiányolva. Paris odabent is önmagát nyújtotta: éhségsztrájkolt, pánikrohamokat színlelt, és sajnáltatta magát az érte tüntető rajongókkal.








Paris Hilton

A Lost sorozat színésznője, Michelle Rodriguez egy nappal szenteste előtt vonult be a börtönbe 60 napra, méghozzá ugyanabba a Los Angeles-i intézménybe, amelynek korábban Paris Hilton is a vendége volt. Azonban Michelle-nek mindössze egy napot kellett a rács mögött töltenie, mivel a börtön túlzsúfolt volt. A színésznő mostani hűvösre kerülése egy korábbi megszegett próbaidő folyománya: a sztár ugyanis nem tudta hitelt érdemlően bizonyítani, hogy teljesítette a rá kiszabott közmunkát, és szeszes italt is fogyasztott, holott egy olyan műszert viselt, amely az alkoholszintjét mérte.








Michelle Rodriguez


A Lost sztárjánál nem sokkal több ideig szívta az állott levegőt Nicole Richie sem. A terhes színésznő nyolcvankét perc bentlakás után távozott, mivel nem volt neki hely a büntetés-végrehajtó intézményben. De az éjszaki lepkékhez nem mérhető sztárocskák, mint a többszörös Golden Globe- és Emmy-díjas Kiefer Sutherland, vagy Tom Sizemore, a Sólyom végveszélyben szereplője is kitettek magukért. A „meglett” korú férfiak közelről is kipróbálhatták, milyen kitekinteni a börtön ablakából. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top