Sztárok

Még heges Zoltán Erika arca

Zoltán Erika jól tudja, hogy a szépségért meg kell szenvedni, ám az énekesnõ jól bírja a fájdalmat. Egy hónap pihenés után most már a nyilvánosságnak is megmutatja alaposan megszépített külsejét.

Egy hónappal ezelőtt végezték Zoltán Erika arcplasztikáját, de a több apró seb és heg miatt az énekesnő érthetően csak most mutatta meg a nyilvánosságnak az év végi ünnepekre igazán megváltoztatott arcát. Zoltán Erika egyik szeme még duzzadt, és a tokáján is van még nyoma a beavatkozásnak.








Zoltán Erika a műtét előtt

– Egyre jobban gyógyulnak a sebek a szemem alatt is. A barátaim szerint már nem is lehet látni a beavatkozás helyeit, de azért én látom, hogy ott vannak még. Amikor visszamentem a hegekkel, az orvosom elvállalta a számat is. Kicsivel így nagyobb lett, pont olyan, amilyet szerettem volna – büszkélkedett a Napi Ásznak a szőke énekesnő.


Zoltán Erika nem az öregedéstől fél, hanem elégedetlen volt a külsejével, ezért a sebész szikéjétől sem rettent meg, hogy visszanyerje fiatalságát. A negyvenöt éves énekesnő szerint semmi kivetnivaló nincs abban, ha bizonyos kor után szakemberhez fordul valaki. A műtét előtt Zoltán Erika többször járt konzultáción, és eldöntötte, hogy a felső szemhéjának ránctalanításán kívül az arcbőrét és a száját is megfiatalíttatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top