Sztárok

Keira Knightley többre vágyik

Keira Knightley elégedetlen a megszokott jó kislányos szerepkörrel, és bármit megtenne azért, hogy végre egy igazán gonosz alakot személyesíthessen meg.

Keira Knightley unja a „romantikus jó kislány” szerepkört, és mint minden valamirevaló színész, ő is negatív figurák megszemélyesítéséről álmodozik. Saját bevallása szerint az áhított szerepért bármire képes lenne.







– Bármit megtennék, hogy végre egy narkós rosszlányt játszhassak el! – jelentette ki a szép színésznő, aki mostanában azon fáradozik, hogy kissé megváltoztassa a korábbi szerepei alapján róla kialakult képet. Keira ugyanis attól tart, hogy beskatulyázzák a „romantikus leányregények hősnője” kategóriába, azon belül is a „csipkés ruhás, kisírt szemű vékony kislány” alkategóriába, amit ő már amúgy is halálosan un.


– Nagyon szeretnék végre egy gonosz figurát alakítani, hiszen igazából mindenki gazfickó akar lenni – de én még nem találtam rá a saját gonoszomra. Mégis egyfolytában olyan szerepeket kínálnak nekem, ahol kedves lányokat kellene játszanom.
Ami azt illeti, a 2005-ös Dominóban Keira már alakított kevésbé szimpatikus karaktert – egy fegyvermániás fejvadászt –, de nem csodáljuk, ha erre nem szívesen emlékszik. A hamarosan a mozikba kerülő Vágy és vezeklés című kosztümös drámában azonban hősnőnk még olyan, mint amilyennek a közönség eddig szerette – bájos, kecses és könnyen sírva fakad. (UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top