Sztárok

2007 trónkövetelõi Hollywoodban

Nincs megállás a film városában. 2007-ben már kilencedik alkalommal adták át a 25 éven aluliaknak szánt Young Hollywood-díjakat.

Elismerést kapott többek között Lizzie McGuire megformálója, az énekes-színésznő Hilary Duff, aki 155 centiméteres magassága és 19 éves kora ellenére már 25 millió dollárt zsebelt be. „Azt hiszem, az a lényeg, hogy az ember boldog legyen, hiszen tökéletes úgysem lesz soha. Ha az ember sosem elégedett, és folyton azon munkálkodik, hogy az legyen, nem lesz boldog. Én szerencsére nem ilyen vagyok. Ez a legfontosabb dolog, és én szeretem magam, jól érzem magam a bőrömben, és büszke vagyok” – nyilatkozta Hilary Duff.








Hilary Duff

A veterándíjat a 13 éves Dakota Fanning kapta. A Malac a pácban és az Alice Csodaországban sztárja már 11 elismerésen és 13 jelölésen van túl, játszott Sean Penn-nel a Nevem Samben és Tom Cruise-zal a Világok harcában is. „Hát egy kicsit őrült dolog, hogy engem veteránnak hívnak, hiszen nem érzem magam annak. Nagyon megtisztelő volt játszani ilyen filmekben, szóval ez a díj valóban gyönyörű, és nagyon izgatott vagyok” – meséle Dakota.








Dakota Fanning

Egy igazi veterán is díjat kapott: a Keresztapa egykori sztárja, James Caan. „Kettős érzésem van. Kedves dolog az elismerés, de egyben nyomasztó is. Ellenőrizni kell a születési dátumomat. Én mint legenda? Ez jó.”

Reese Witherspoon 15 éves volt, amikor 1991-ben a Holdemberben nyújtott alakításáért jelölték a Young Artist Awardra a fiatal színésznő kategóriában, annak ellenére, hogy a főszerepet nem kapta meg. Christina Applegate pedig kétszer is hazavihette a trófeát: 1987-ben és 1989-ben az Egy rém rendes családban nyújtott szerepéért. (Netbulvar.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top