Sztárok

Nicole Kidmannek elege van!

Az Oscar-díjas színésznõ felháborodott a róla szóló pletykák hallatán. Nicole Kidman úgy véli, férjét, Keith Urbant félreértette a sajtó, amikor arról nyilatkozott, hogy szeretné, ha bõvülne a család.

Nicole Kidman tagadja, hogy első gyermekét várná férjével, Keith Urbannel. A 40 éves színésznő és zenész partnere a beszámolók szerint a karácsonyi ünnepek alatt jelentette be családjának, hogy babát várnak.








Nicole Kidman és Keith Urban

Nicole Kidman férje a karácsonyi ünnepek előtt nyilatkozta a Sunday Mirror brit lapnak, hogy első gyermeküket várják a színésznővel. Keith Urban szavai meglepték feleségét, Nicole-t is, és azonnal cáfolta a hírt, majd hozzátette, nem zárkózna el egy csemetétől, de erről egyelőre szó sincs. Most a színésznő szóvivője is kijelentette, hogy a sztár nem terhes. „Amennyire én tudom, ez csupán egy újabb pletyka” – nyilatkozta a brit lapnak.


Amióta Kidman és Keith Urban tavaly nyáron összeházasodott, többször is felröppent a hír, miszerint a színésznő, aki Tom Cruise-zal kötött házassága alatt többször elvetélt, végre várandós. Ezek a híresztelések azonban kacsának bizonyultak. Ennek ellenére az utóbbi időben egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy Kidman szeretne saját gyermeket is. Nem csoda, ha a sajtó félreértette a sztárpárt; a zenész férj – kezdeti vonakodása után – is egyre többször hangoztatja, hogy készen áll a családalapításra, és nagyon várja, hogy saját gyermekeivel játszhasson. Nicole – aki Tom Cruise-zal két gyermeket örökbe fogadott, a mostanra kamasszá érett Isabellát és Connort – ugyancsak többször nyilatkozta már, hogy nagyon szeretne babát Urbannel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top