Sztárok

Kate és Vilmos titkolt boldogsága

Vilmos herceg és Kate Middleton már két hónapja a királyi család rezidenciáján él együtt. Az angolok kíváncsian várják, hogy a herceg eljegyzi-e kedvesét.

A Sun magazin értesülései szerint a herceg barátnőjének két hónapja szabad bejárása van a Clarence House-ba, a brit trónörökösnek, Károly hercegnek és fiainak hivatalos londoni rezidenciájába. A személyzetnek állítólag utasításba adták, hogy Kate szabadon járhat ki és be. A lap szerint a 25 éves hölgy saját, Chelsea városrészben lévő lakásának kulcsát odaadta nővérének, Pipának.








Kate Middleton és William herceg

– Először arra utasították a személyzetet, hogy bármikor engedjék be Kate Middletont, akkor is, ha a herceg nem tartózkodik otthon. Aztán egyszer csak kulcsot is kapott, majd szépen lassan a dolgait is odavitte – tudta meg a Sun egy királyi alkalmazottól.
A hír újabb spekulációkra adott okot azzal kapcsolatban, hogy a fiatalok eljegyzése valószínűleg nem várat már sokáig magára. A brit trónöröklési rendben második Vilmos és barátnője, Kate áprilisban szakított, ám nem sokkal később kibékültek. Hivatalosan ugyan a mai napig nem erősítették meg, hogy újra együtt vannak, de ezt mindenki nyílt titokként kezeli. „Mozgalmas egy év volt ez mindkettejük számára, de most közelebb vannak egymáshoz, mint valaha” – tette hozzá egy bennfentes.

Az angolok egyébként szeretik Kate Middletont, sőt azt sem bánnák, ha a fiatal pár karácsony után hivatalosan is bejelentené az eljegyzést. Erre a királyi család szakértői szerint van is esély, ráadásul egy ilyen esemény a monarchiában kételkedők hitét is visszaadná. A Windsorok körül ugyanis az utóbbi években sokkal több volt a botrány, mint a jó hír, 2007-ben hol a Diana-ügy részleteitől, hol Vilmos öccsének, Harrynek a kicsapongásaitól volt hangos az angol bulvársajtó. Egy álomesküvő talán feledtetné a királyi család botrányait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top