Sztárok

Rúzsa Magdi megtagadja édesanyja könyvét

Könyv jelent meg Rúzsa Magdiról, amelynek egyik szerzõje az édesanyja, Rúzsa Papp Mária. Nem tudni, miért, az énekesnõ és menedzsere nagyon ellenezte a megjelenését.

Megdöbbentő, de Rúzsa Magdi nem reklámozza az édesanyja által is jegyzett könyvet, sőt igyekszik úgy tenni, mintha az meg sem jelent volna. A könyv másik szerzője, Földvári Zsófia újságíró is értetlenül áll a dolog előtt. „Megszerveztük a dedikálást, ahová Magdi az ígérete ellenére sem érkezett meg. A mamája csak hebegett, hogy a lányának közbejött valami” – mesélte a szerző a Borsnak. Földvári Zsófia szerint nem feltétlenül Magdi hibája, hogy így viszonyul az édesanyja könyvéhez.







– Magdi hátrányára változott. Én ismertem már akkor is, amikor a Megasztárba került, hiszen dolgoztam vele és a többiekkel, újságíróként. Mostanra elveszítette a kapcsolatot a rajongókkal, és nem csoda, hogy ennyit támadják, és átment negatív hősbe. Nem érzi, hogy egy énekesnőnek nemcsak annyit kell adnia magából, amennyit akar, hanem annyit, amennyire a közönségnek igénye van. Ő pedig elrejtőzik. Azt hiszem, ez nem az ő hibája, hanem azoké az embereké, akik körülveszik – fejtette ki a véleményét a szerző.
Rúzsa Magdi menedzsere annyit mondott a Borsnak, hogy nem szeretnék reklámozni azt a kötetet, amely nélkülük jött létre, hiszen abban az énekesnő nem nyilatkozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top