Sztárok

Mit ajándékozott az idén a Barátok közt stábja?

A Mátyás király tér lakói minden évben jótékonykodnak az ünnepek közeledtével. A fóti gyermekvárost az idén Németh Kristóf és Balogh Edina látogatta meg.

A Barátok közt színészei szívükön viselik az árvák sorsát, olyannyira, hogy még saját karácsonyi prémiumukat is a kicsiknek adták. A sorozat sztárjai közül  Balogh Edina és Németh Kristóf az idén ruhákat és cipőket adományozott a fóti gyermekváros lakóinak.
A Netbulvar.hu beszámolója szerint ujjongva fogadták a Barátok közt szereplőit a fóti gyerekek, akik minden évben egyszer találkozhatnak kedvencükkel. A sorozat színészei ugyanis minden karácsony előtt meglátogatják a kicsiket, és ajándékokkal kedveskednek nekik.








Balogh Edina







Németh Kristóf

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


– Ruhákat és cipőket hoztunk nekik, ezek között olyan darab is akad, amelyet a forgatások alatt viseltünk. A csapatunk ezenkívül lemondott a karácsonyi prémiumról, és adományként felajánlottuk a gyerekeknek – mondta Németh Kristóf. A sorozat producere, Kalamár Tamás sokat jótékonykodik, amiben mindig mellette állunk. Fontos, hogy felhívjuk a figyelmet, hiszen néha bele sem gondolunk, hány rászoruló kicsi van az országunkban.


Balogh Edina is hasonló véleményen van, ő még azt is elhatározta, egyszer saját alapítványt hoz létre. A szép színésznő édesanyja cukorbeteg, ezért ő igazán tudja, mennyire fontosak a segítő alapítványok. 
– Az egyik nagy álmom, hogy saját jótékonysági szervezetet hozzak létre, hiszen rengeteg embernek szüksége van a segítségre. Valószínűleg a rákbetegeknek segítenék – árulta el a pultost alakító színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top