Sztárok

Aguilera, Lopez, Alba és Allen: baby boom a sztároknál! – fotóval

Az idén feltûnõen sok sztárt látogatott meg a gólya. Mintha divatba jött volna az anyaság, ami természetesen nem csak a rajongók számára nagy öröm.

• Christina Aguilera remek napokat él mostanában. Legutóbbi dupla albumával óriási sikereket ért el, férjével mintaházasságban élnek, és a gyermekáldás sem váratott magára. A popdíva a hírt egy-két hónapig tagadta, és hagyta, hogy a sajtó találgasson. Ám Christina mára már boldogan és büszkén mutogatja a pocakját. Olyannyira, hogy nemrég egy fotósorozaton is szerepelt.








Christina Aguilera

• Első gyermekét várja Jennifer Lopez színész-énekesnő. Az in vitro körülmények között fogant kisbaba 2008 tavaszán jön majd világra. J.Lo sokáig titkolta terhességét, talán mert az elmúlt években férjével, Marc Anthonyval rengeteget küzdöttek, hogy gyermekük legyen, ám az énekesnő többször is elvetélt. Jennifer és férje most első kisbabájuk érkezését várják, Anthonynak már van három gyermeke előző kapcsolataiból.








Jennifer Lopez és Marc Anthony

• A se veled, se nélküled kapcsolatban élő Jessica Alba is gyermeket vár producer kedvesétől, Cash Warrentől. A nemrég az egyik legszexibb színésznőnek kikiáltott Jessica már 2004-től jár együtt barátjával, ekkor ismerkedtek meg a Fantasztikus Négyes című film forgatásán. Úgy tűnik, a párra jó hatással volt a gyermekáldás, mert mostanában teljes a béke közöttük.








Jessica Alba

• Lily Allen is babát vár, méghozzá a Chemical Brothers együttes egyik tagjától, Ed Simonstól. A Bunte magazin szerint az egyébként a botrányairól is híres Lilly teljesen el van ragadtatva a terhességtől, és már alig várja, hogy anya legyen. Lilly Allen az utóbbi időben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy állandóan részegen jelent meg a nyilvánosság előtt. Szeptemberben például egy biztonsági őrnek kellett őt kikísérnie a Men of the Year estélyről, ahol Madonna beszédét zavarta folyamatos közbekiabálásaival.







Lily Allen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top