Sztárok

Koltai Róbert börtönbe vonult

Koltai Róbert érdekes meghívásnak tett eleget a minap: a Budapesti Fegyház és Börtön vezetõsége kereste fel a rendezõt azzal a kéréssel, hogy vetítse le új filmjét a fogvatartottaknak.

Koltai Róbert szívesen tett eleget a Budapesti Fegyház és Börtön felkérésének. A börtön vezetősége a Megy a gőzös című film vetítésére és az azt követő beszélgetésre invitálta a színész-rendezőt. A Blikk információi szerint az elítéltek a filmről és a színész életéről is sokat kérdezősködtek.







– Boldog vagyok, hogy örömet szerezhettem az elítélteknek a filmemmel. Eleinte kicsit feszélyezve érezték magukat, de a hangulat oldottabb lett a film végére – mondta a Blikknek a rendező, aki már többször járt büntetés-végrehajtási intézetben. A 64 éves színész-rendező jó néhányszor lépett már fel börtönben, de ez volt az első alkalom, hogy egyik filmjét mutathatta be. A Megy a gőzös című film nézőszáma már meghaladta a 192 ezret, ami kiemelkedő a magyar filmek nézettségét tekintve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top