Sztárok

Balássy Betty és Varga Feri beteg gyerekeken segít

Balássy Betty és Varga Ferenc neve elsõsorban a zenei hírekben és a magánéletükrõl szóló cikkekben jelenik meg. Idén karácsony elõtt azonban egy másik oldalukról is bemutatkoznak.

Balássy Betty és Varga Ferenc jól tudja, milyen nehéz a beteg gyerekek számára a karácsony ünnepe. Ferinek is van két gyermeke, és tudja, hogy egy szülő mindent megtesz, hogy könnyítsen gyermeke szenvedésén. A két énekes teljes egyetértésben állt ki egy nemes cél mellett: személyesen adnak át egy kórháznak és a gyerekeknek készülékeket 2007. 12. 20-án délután 16 órakor.








Balássy Betty és Varga Feri

Az énekes házaspár szoros baráti kapcsolatot ápol a Marlboro Classics ruhaüzlet vezetőjével, Lovró Bernadettel, és támogatták jótékonysági kezdeményezését is. Bernadett ugyanis megkereste a Reménysugár Alapítványt, hogy szeretne adományt felajánlani egy gyermekkórház részére. Az alapítvány felvette a kapcsolatot a SOTE I. számú Gyermekklinikájával, és az ott dolgozó orvosokkal egyeztetve megrendelt a kórház számára több orvosi készüléket, amelyek a beteg kisgyermekek kezelését könnyebbé tehetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top