Sztárok

Zalatnay Cini hatvanéves!

A napokban ünnepelte 60. születésnapját Zalatnay Sarolta. Az énekesnõ nem szégyelli a korát, sõt!

Zalatnay Sarolta nem tagadja, betöltötte a hatvanat. Volt idő, mikor emeletes busszal érkeztek az illusztris vendégek Cini szülinapjára, most azonban a kerek évfordulót nem ünnepelte hatalmas bulival, inkább egy szűk körű, bensőséges vacsorán találkozott a családjával és a barátaival.
– Nem látom értelmét annak, hogy letagadjam a koromat. Ha valaki 16 éves kora óta az emberek előtt van, úgyis tudják, hány éves. Persze rossz kimondani, hogy hatvan, de nem érzem annyinak magam. Ha bemegyek egy boltba vagy egy étterembe, sziával köszönnek, nem csókolommal – mesélte Cini a Reggeli című műsorban.







Cini tizenhat évesen kislányként kéredzkedett fel a Toldy Gimnázium bálján a színpadon játszó Scampolo zenekar mellé énekelni 1963-ban. S azóta – kis túlzással – szinte le sem jött onnan. A Hol jár az eszem? című dallal az 1968-as táncdalfesztiválon Zalatnay Cini egy csapásra híres lett, így már közel negyven éve a zenei pályán van. Számtalan hírességgel dolgozott együtt. Az utóbbi pár nehéz év igencsak megviselte az énekesnőt, egyetlen támasza – néhány igaz barátján kívül – fogadott kislánya, Niki volt, akivel börtönévei során még inkább megerősödött a kapcsolata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top