Sztárok

Katie Holmes erõs befolyásolás alatt áll – fotóval

Katie Holmes láthatóan nagyon megváltozott az elmúlt években. A kislányból édesanya, majd díva lett, és most egyre jobban hasonlít Victoria Beckhamre.

Amikor először találkoztunk vele, mindenkit levett a lábáról kislányos bájával. Az ártatlan arcú sztár Tom Cruise mellett igazi nő lett. Katie Holmest a Dawson és a haverokból ismerhettük meg. A kislányos, szép arcú színésznő akár a lány a szomszédból is lehetett volna. Bájos volt, szimpatikus, nyílt, tekintete barátságos, bár még kiforratlan, mind színészetében, mind egyénisége tekintetében. Aztán találkozott Tom Cruise-zal és a hollywoodi sztárt körülvevő körrel, és persze legújabb barátnőjével, Victoria Beckhammel.








Katie Holmes és Victoria Beckham

A színésznő külseje mára teljesen átformálódott: a valaha bájos kislányból érett hölgy lett, kisgyermekes anyuka – de emellett kislányos bája is egyre jobban elhalványul.








Katie Holmes 2004-ben







Katie Holmes 2007-ben

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Amióta a Beckham család Amerikába költözött, Katie és Vic összebarátkoztak, és Cruise felesége a divatrajongó Victoria Beckhamtől kér tanácsokat. Katie azóta az elegáns, visszafogott ruhákat részesíti előnyben, és állítólag az orrát is átszabatta. Nézzük meg, mi változott rajta!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top