Sztárok

Csúnyán megcsalt sztárok – fotóval

A hírességek is szüntelenül keresi az igazit, de vajon megtalálják-e, és vajon ellenállnak-e a kínálkozó csábításnak?

A népszerűségnek hátránya is van. A sztárok nem tudják úgy kitenni a lábukat, hogy ne kövessék őket lesifotósok és rajongók, ezért sokkal könnyebben és gyorsabban lebuknak, mint azt ők szeretnék.

Jennifer Aniston és Brad Pitt – Jóbarátok sztárja öt éven keresztül volt Mr. Smith felesége, majd elváltak, mert Brad összejött Angelina Jolie-val. A megcsalt Jennifer nem teregette ki a szennyest a sajtónak, Brad és Angelina is diszkréten kezelték az asszonycserét. Ennek ellenére a sajtóhírekben gyakran szerepel, hogy Angelina féltékeny Jenniferre, mert Braddel továbbra is jó kapcsolatban maradtak, sőt a volt anyós, Brad Pitt édesanyja is jobban szereti Jennifert, mint az új feleséget. A megcsalással és a válással járó fájdalom ellenére úgy tűnik, hogy Jennek a Jóbarátok után a Bradtől való válása hozta meg a „sikert”. Hiszen miután Jen és a szépfiú útjai különváltak, világszerte sajnálták szegény pórul járt színésznőt, átkozták csalfa férjét és annak új szeretőjét, Angelinát.








Jennifer Aniston és Brad Pitt

Kylie Minogue és Olivier Martinez – A mellrákból csak nemrég felgyógyult világsztár párjáról már korábban, még az énekesnő betegsége idején keringtek olyan pletykák, amelyek szerint megcsalja Kylie-t, de az énekesnő akkoriban meg sem akarta hallani ezeket. A legfrissebb hírek szerint mára mindez bebizonyosodott. Az énekesnő még csak néhány hete kezdett újra dolgozni, amikor meghallotta, hogy párja Párizsban nyíltan flörtöl egy modellel, miközben ő dolgozik. Kylie úgy döntött, hogy a korábbi tervekkel ellentétben, miszerint szülőföldjén tölti majd a karácsonyt, azonnal Párizsba repül, végleg szakítani. Barátai szerint az énekesnőt nagyon megviselte a megcsalással való szembesülés, ellenben Kylie expárja mindenre fittyet hányva bulizik, és élvezi a szingliéletet.








Kylie Minogue és Olivier Martinez


David és Victoria Beckham – A Spice Girls zenekar tagjaként ismertté vált énekesnő 1999-ben ment hozzá az angol válogatott focistához, David Beckhamhez. Házasságuk első pár éve problémamentesnek és harmonikusnak volt mondható. Ám 2004-ben, nagy botrány közepette kiderült, hogy a focista szeretőt tartott, miközben Victoria már harmadik gyermeküket várta. David madridi magányában nem tudott ellenállni személyi asszisztensének; a holland Rebecca Loos exkluzív interjúban számolt be egy tévécsatornának a futballsztárral való szenvedélyes viszonyáról. Majd kicsivel később a maláj származású Sarah Marbeck állította, hogy két évig flörtölt a futballistával. Victoria, miután tudomást szerzett férje félrelépéséről, teljesen összeroppant, sokáig fontolgatta a szakítást. Végül ő is a megbocsátás mellett döntött, és azóta is együtt vannak.








Victoria és David Beckham
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top