Sztárok

Jessica Alba babát vár!

Újabb hollywoodi sztár néz anyai örömök elé. Jennifer Lopez és Cate Blanchett után most Jessica Alba is gyermeket vár.

Jessica Alba és párja, Cash Warren első közös gyermeküket várják. Az amerikai színésznő késő tavasszal vagy kora nyáron ad életet babájának – olvasható a Gala.de internetes oldalon a People.com-ra hivatkozva.


A 26 éves Jessica már több mint három éve együtt jár Cash Warrennel, leendő gyermeke apjával. A pár a Fantasztikus négyes forgatásán találkozott, ahol Warren volt a rendezőasszisztens. Szerelmi életük fordulatos volt az idén: Jessica nyáron szakított Cashsel, majd ősszel kibékültek, most pedig első gyermeküket várják – ami azért meglepő, mert a színésznő nemrég úgy nyilatkozott, hogy nehezen talál önmagára.







A színésznőre két új filmszerep is vár, sőt a bejelentés előtt arról beszélt, hogy egy lehetséges Broadway-szerepről tárgyal. Valószínű, hogy terveit a babavárás miatt módosítania kell majd. Jessica Alba már régóta előkelő helyen szerepel a legszexisebb nőkről összeállított listákon, sőt egy magazin őt választotta a legcsókosabb szájú színésznőnek is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top