Sztárok

Béres Alexandra sikeres tanácsadó

Kész rohanás Béres Alexandra élete, amióta elkezdõdött a Nagy Fogyás címû mûsor. Ennek ellenére a fitneszedzõ fontosnak tartja, hogy kiegyensúlyozott maradjon.

Béres Alexandra híres a nagy munkabírásáról, amely a megfelelő életmódnak, a tudatos étkezésnek, a testmozgásnak és a kiegyensúlyozott, boldog családi életnek köszönhető.
Szandra amellett, hogy saját fitneszszalonjában dolgozik és a Nagy Fogyás című műsorban tevékenyen részt vesz, gőzerővel készül a curlingversenyekre is. A fitneszvilágbajnok már hat éve rajong a sportágért, amelyben egy sima aljú gránitkövet kell a jégen csúsztatni, hogy az a színes kör közepéhez a lehető legközelebb álljon meg.







Ahhoz, hogy olyan energikus légy, mint Szandra, érdemes a Nagy Fogyás blogját» olvasni, ahol jó néhány tippet ad. Mint például:
– Fokozatosan kezdj neki étrended megváltoztatásának! Ha mindent egyszerre próbálsz megváltoztatni – türelmetlenül, gyors eredményt várva –, kevesebb az esélye a sikernek és az elért súly tartásának.
– Minden héten mozogj három alkalommal egy órát! A mozgást is fokozatosan építsd fel, egyénre szabottan fokozd a terhelést! Válassz olyan mozgásformát, amelyet szívesen végzel. Egyensúlyba hozza tested-lelked, serkenti az anyagcseréd, ezzel is tovább segítve fogyásodat.
– Légy tudatos a vásárlásaidnál, mindig nézd meg a címkét, sok – az étrend szempontjából jelentős – információt találsz rajta! Éhesen sose menj vásárolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top