Sztárok

Tüntettek az Olsen ikrek ellen! – fotóval

Az állatokkal szembeni etikus magatartás hívei ismét kampányt indítottak az Olsen ikrek ellen. Az állatvédõk Hollywood egyik leghíresebb utcáján azért tiltakoztak, mert a lányok nem hajlandók lemondani a szõrmék viselésérõl.

Nem először tiltakozik a PETA állatvédő szervezet Mary-Kate és Ashley Olsen ellen. Az állatvédők azért haragudtak meg az ikrekre, mert azok semmibe vették a szervezet azon kérését, hogy ne hordjanak többé bundát, illetve ne is használjanak fel szőrmét a kollekcióikban.







Mary-Kate és Ashley Olsen

A csoport ezért kampányba kezdett Mary-Kate és Ashley ellen, a következő szlogennel: „Bundát csodaszép állatok és ronda emberek hordanak.” Az ikreket ábrázoló posztert a Los Angeles-i Walk of Fame-en leplezték le.












 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


A PETA nem először hívta fel a figyelmet a gyerekszínészként befutott lányokra, már többször tiltakoztak az ellen, hogy nem hajlandók lemondani a szőrmék viseléséről. Az állatvédők most megpróbáltak minél feltűnőbb helyet keresni, így Los Angeles Walk of Fame elnevezésű utcáján vonultak fel táblákkal a kezükben, és kihelyeztek egy hirdetőplakátot is az Olsen ikrek ellen. (MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top