Sztárok

Kiefer Sutherland börtönélete

Jót tesz a fogság a 24 címû sorozat sztárjának. Pár nappal börtönbüntetésének megkezdése után Kiefer Sutherland máris kiérdemelte a mintarab titulust.

A 24 című televíziós sorozat főszereplője múlt héten szerdán vonult börtönbe – két héttel az eredetileg kijelölt december 21-i dátum előtt –, és ezzel megkezdte 48 napos büntetésének letöltését a Glendale City nevű börtönben. Kiefer Sutherlandet szeptemberben tartóztatta le a rendőrség ittas vezetés alapos gyanúja miatt – tetézte a bajt, hogy színész egy 2004-es esete miatt még a próbaidejét töltötte.








A börtön szóvivője, John Balian elmondta: „Nyilván nem boldog attól, hogy itt kell lennie, de a viselkedésén látszik, hogy mélységesen megbánta, amit tett.” Sutherland besegít a konyhai tennivalókba, olyan is volt már, hogy tíz rabtársának ő szolgálta fel az ételt. A Danubius.hu szerint a színész azonban nem érintkezik velük – egyikőjük egy négytagú családot próbált meggyilkolni –, hiszen egy külön erre a célra kialakított nyíláson keresztül csúsztatta be a tálcákat.


A börtön mellett a sztárt öt év próbaidőre is bocsátották, de a bíró egy 18 hónapos alkoholelvonó programot is javasolt, valamint fél éven keresztül heti rendszerességgel kellene terápiára járnia.


A Gala.de szerint az igazságszolgáltatási eljárás során csak két könyv bevitelét engedélyezték a rácsok mögé – ami nem túl sok, ha arra gondolunk, hogy mennyi időt kell benn töltenie a sztárnak. A színészt nemcsak az unalom nyomaszthatja, hanem az is, hogy közelgő születésnapját nem tudja a családjával közösen ünnepelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top