Sztárok

Bridget Jones nagyot bukott! – fotóval

Egy ünnepélyes filmbemutató mindig nagy felhajtással jár, ezért igencsak kínos lehet egy kisebb elcsúszás is. Renée Zellweger miatt egy órával késõbb kezdõdött a Mézengúz bemutatója, mert a színésznõ elesett.

Egy mozifilm premierbemutatóján a rendezők különösen odafigyelnek a szereplők entrée-jára és a film vetítésének időpontjára. A minap Renée Zellweger miatt felborult ez a pontos időrend. A borús és igencsak nedves angol időjárás nem kedvezett az Oscar-díjas színésznőnek: nagyot csúszott és az átázott vörös szőnyegen landolt a Mézengúz animációs film londoni premierjén.







A szép színésznő, akit az elmúlt hónapokban gyakran hoztak hírbe az ex-Beatle Sir Paul McCartney-val, és aki a női főszereplő, a virágboltos Vanessa eredeti angol hangját „szolgáltatja” a Mézengúzban, esését követően igyekezett mosolyogni, ám az inkább fájdalmasra sikerült, mintsem derűsre. Ráadásul – az odasereglett fotósok nagy örömére és saját bosszúságára – esés közben igen sok minden kivillant merész ruhája alól.


A színésznő, felülemelkedve bosszúságán, végül csak ennyivel kommentálta a kellemetlen incidenst: „Bőrig áztam. Úgy éreztem magam, mint egy szivacs, a Carolina Herrera ruhám pedig vagy negyven kilót nyomott.” (UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top