Sztárok

Noémi marad a Barátok köztben

Nagy a jövés-menés a Barátok köztben. Most már biztos, hogy Deutsch Anita és Bruckmann Balázs után Csifó Dorina is otthagyja a sorozatot. Noémi szerepe azonban megmarad, csak épp más játssza majd.

Az Egresi Tónit alakító Dósa Matyi után filmbéli szerelme, Noémi is távozik a sorozatból. A 18 éves Csifó Dorina színházi karrierjére és a tanulásra szeretne koncentrálni, ráadásul hiányzott neki a forgatásokról barátja, a 20 éves Matyi. A lány februárig forgat, de persze azután még jó darabig láthatjuk őt a képernyőn. – Mindenki mondta, hogy azért gondoljam át kétszer is. De én úgy érzem, ha ezt most nem lépem meg, akkor talán később megbánom – nyilatkozta Dorina nemrég.








Fotó: Bársony Bence

A Barátok közt Noémije biztosan nem hal meg, mint filmbéli szerelme, Matyi. A forgatókönyvírók ugyanis őt nem írják ki a sorozatból, Noémi karakteréhez inkább új szereplőt keresnek Dorina helyett.
Nem először lesz színésznőcsere a Barátok közt sorozatban. Két éve Magdi anyusék unokája, Tilda szerepére érkezett új színésznő. Akkor Erdélyi Tímea döntött úgy, hogy négy év után megválik a Barátok közttől, hogy a sorozatban szerzett népszerűségét másutt is kamatoztassa. Helyére több mint 700 lány jelentkezett, és végül Szabó Erikát mutatták be a Mátyás király téri Berényi családnak.
Csifó Dorina utódát a sorozat készítői egy többfordulós tehetségkutató versenyen választják majd ki, amely jövő év elején kezdődik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top