Sztárok

Macskafogó 2. – reszkessetek, egerek?

Ki ne ismerné a magyar kultuszfilmnek számító Macskafogó címû animációt? A rajongók számára jó hír, hogy december 20-tól játsszák a hazai mozik a film második részét.

Régi nézői igényt elégít majd ki a 2007. december 20-tól látható Macskafogó 2. A teljes egészében hazai gyártásban készülő egész estés családi mozit is az első film alkotói jegyzik. Az elmúlt csaknem három évben több mint háromszáz ember dolgozott a Macskafogó 2. – A sátán macskája című rajzfilmen. Ebben a szinkronhangok és a zenészek is benne vannak.








Grabowski

Rendezője Ternovszky Béla, az irodalmi forgatókönyvet Nepp József írta, a figuratervező Maros Zoltán. A szereplők ugyanazokon a hangokon szólalnak majd meg, mint az első részben. Az alkotók célja az volt, hogy ebben a filmben is legyenek olyan betétdalok, amelyeket majd évtizedek múlva is dúdolni fognak. Kiváló zenészek álmodták meg a zenei motívumokat, amelyekből CD is készül. A film zeneszerzője Malek Miklós, a dalok előadói a Budapest Jazz Orchestra, ifj. Malek Miklós és a Bolyki Brothers. A több mint slágergyanús végefőcím-dal szövegírója Zöldi Gergely.
A szereplőket megszemélyesítő fantasztikus színészgárda tagja többek között Dörner György, Rudolf Péter, Sinkó László, Usztics Mátyás, Benedek Miklós, Haumann Péter, Balázs Péter, Bodrogi Gyula, Darvas Iván, Szacsvay László, Mikó István, Béres Ilona, Pálos Zsuzsa, Szombathy Gyula és Kern András hangja hallható majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top