Sztárok

2007 a sztárbabák éve volt

Megszületett Erdélyi Mónika kislánya. A mûsorvezetõ egy hete adott életet Olívia Johannának, s határtalan boldogsága lassan feledteti vele a vajúdás kínjait.





– Hogy emlékszel vissza a szülés éjszakájára?

– Nagyon gyorsan történt minden, de mégis úgy érzem, mintha egy horrorfilmet éltem volna át. Nagyon megviselt. A komplikáció azért adódott, mert a pici nem fordult át, így farfekvéssel jött volna a világra. Az orvosok végül a császármetszés mellett döntöttek.

– Aztán már minden rendben volt a babával?

– Igen, Olívia 3,65 kilóval és 57 centivel érkezett hozzánk. Hatalmas baba és csodálatos kislány. Már az első nap emelgette a kis fejecskéjét, hihetetlen, milyen édes volt.

– A párod mikor láthatta először a gyermekét?

– Gyula a pici mosdatása közben is jelen volt, és miután felöltöztették, már kézbe is vehette. Úgy érzem, boldog és büszke, ahogyan én is.





– A műtét után nagy fájdalmaid lehettek. Mire emlékszel a szülés utáni pillanatokból?


– Óriási fájdalmaim voltak a sebek miatt, de most már szerencsére túl vagyok a nehezén, az első pár nap volt csak rossz.

– Mesélj egy kicsit Olíviáról! 

– Nyugodt kislány, és úgy látom, rám is és a páromra is hasonlít. Egyszerűen tökéletes baba.

– Miért éppen Olívia Johanna lett a neve?

– Ez tetszett mindkettőnknek, komoly hangzású nevet kerestünk. Természetesen ha a kislányunknak később a második neve tetszik jobban, akkor úgy fogjuk szólítani.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában! Keresd az újságárusoknál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top