Sztárok

Milliárdokat érõ sztártestrészek! – fotóval

Hihetetlen, de van olyan láb, arc, fenék, amely több millió dollárt ér! A legértékesebb testrészek birtokosai között olyan sztárok vannak, mint Jennifer Lopez, Claudia Schiffer és David Beckham.

Gyakran hallani róla, mégis nehéz elhinni, hogy létezik a Földön olyan emberi test, amelynek értéke egymilliárd dollár, vagy hogy egyes hírességek arca ötmilliót, lábai kétmilliót érnek. Bizarrul hangzik, de igaz. Bemutatunk pár sztárt, akik nemcsak ingatlanjukat és életüket biztosították be, hanem testrészeiket is.

J.Lo feneke – A szexi latin díva, Jennifer Lopez egymilliárd dollárra, azaz 204 milliárd forintra biztosította testrészeit. S bár a díva egy ideig tagadta és pletykának titulálta a hírt, ma már köztudott, hogy J.Lo biztosítást kötött csinos hátsójára, sőt nagyszerű lábaira is. Az viszont valóban kacsa, hogy a ma várandós énekes a haját és a keblét is biztosította volna.








Jennifer Lopez

Claudia Schiffer arca – A gyönyörű modell az arcát tartja a legféltettebb testrészének. A modellszakmában mára széles körben bevett szokássá vált az arcra kötött biztosítás. A német modell azután döntött a biztosítás mellett, miután néhány éve felkérték egy autóreklám forgatására, ahol törésteszttel kívánták bizonyítani, hogy az autó légzsákja a világ egyik legbiztonságosabbja. A sérülésveszély ellenére Claudia akkor rögtön elvállalta a feladatot, de ezt követően úgy döntött, 5 millió dollárra biztosítja az arcát.








Claudia Schiffer

Mariah Carey lába – A popdíva híres arról, hogy a széltől is óvja magát. Az énekesnő egymilliárd dollár, azaz körülbelül 200 milliárd forint értékben kötött biztosítást például a lábaira. Állítólag azért döntött így, mert egy borotvagyártó cég szerződést kötött vele, így most már az ő lába vonzza a vevőket az óriásvállalat üzleteibe.








Mariah Carey

David Beckham jobb lába – A már az USA-ban játszó sztárfocista csaknem 377 milliárd forintra biztosította a jobb lábát. Nem meglepő, hiszen szakértők szerint a világ legjobb szabadrúgáslövő lábáról van szó. Az összeg egyébként olyan magasra rúgott, hogy még Los Angelesben is több biztosítótársaság kellett az üzlethez.







David Beckham

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top