Megszületett Szinetár Dóra kislánya!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az Operettszínház színésznõjének péntek este megszületett második gyermeke. A kislány az apuka – Bereczki Zoltán – és Szinetár Dóra keresztnevébõl összeillesztett Zora nevet kapta.
2007. 12. 10. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A musicalszínészek – Szinetár Dóra (30) és férje, Bereczki Zoltán (31) – kislánya, Zora péntek este született. A Blikk információja szerint Zora születésénél az édesapa is jelen volt, és mind a hárman jól vannak, nagyon boldogok. A pár annyit már elárult korábban is, hogy kislányt várnak, de hogy a 3 kilogramm 52 centiméterrel született csecsemő nevét két keresztnévből illesztik majd össze, azt mindeddig titokban tartották.

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra tavaly nyáron házasodtak össze, nem sokkal esküvőjük előtt a színésznő már elvesztette magzatát, ezért a mostani terhességét igyekezett minél tovább titokban tartani. Dóra első házasságából született fia, a 11 esztendős Marci is várta már a testvérkét, aki a hét közepén térhet haza a kórházból.

A család többi tagja – a nagyszülők és Dóra testvére, Gábor – is nagyon örül az egészséges kislánynak. Szinetár Miklós, az Operaház egykori főigazgatója és Hámori Ildikó Jászai-díjas színésznő több mint 11 évet várt az új unokára.

Olvass tovább

Hozzászólások