Sztárok

Britney bolti szarka lett

Egy benzinkútnál nyúlt le egy öngyújtót, balszerencséjére egy operatõr rögzítette a törvénysértést.

Britney Spears amerikai botrányhősnő ismét bajba került: lopott egy Los Angeles-i benzinkútnál. A korábban énekesként hírnevet szerzett sztár fehér sportautójával érkezett az egyik benzinkúthoz, ahol elemelt egy öngyújtót.
Britney balszerencséjére az egyik amerikai internetes oldal operatőre a helyszínen tartózkodott, és rögzítette a törvénysértést. A TMZ.com nevű bulvárhírportál szerint nem indult rendőrségi eljárás az egyre lejjebb csúszó híresség ellen.







A popdíva egészsége megromlott az utóbbi hónapokban, címlapokra csak viharos magánélete és bizarr viselkedése miatt került. Mint már beszámoltunk róla, nemrég egy kaliforniai bíróság elvette tőle gyerekeit, eljárás indult ellene, mert autójával elsodort egy fotóst, és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az amerikai bulvársajtó szerint Britney több alkalommal bedrogozva jelent meg nyilvános helyeken.
Britney Spears 1998-ban robbant be a köztudatba, 78 millió lemezt adott el világszerte, a Time amerikai magazin szerint minden idők nyolcadik legsikeresebb női előadója. (FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top