Sztárok

A sztárok imádnak vásárolni – fotóval

Egyre kevesebbet kell aludni karácsonyig. Bizony, Hollywood hírességei is észbe kaptak, és sorban rohamozzák meg az exkluzív boltokat. Igaz, õk amúgy is visszatérõ vendégek.

A Született feleségek szigorú háziasszonya, Marcia Cross szemmel láthatóan úszik a boldogságban. A „vörös démon” két ikergyermekét otthon hagyta,  és férjével, Tom Mahoney-val vásárolgat Beverly Hillsben. A színésznő igyekszik kihasználni minden szabad percet, amelyet férjével kettesben tölthet, így gyakran mennek együtt vásárolni is. A hatalmas szatyrokat látva Marcia valószínűleg már karácsonyra vásárolt.








Tara Reid is készül már a karácsonyra. A Sydney-ben tartózkodó színésznő hatalmas pakkokkal hagyta el az Ed Hardy üzletet, ahonnan kijőve boldogan pózolt a fotósok előtt a sok táskával a kezében. Úgy tűnik, az Amerikai pite sztárját nehéz kizökkenteni.







Paris Hilton és kutyusa, Kimchi közösen indultak vásárolni a Beverly Glen bevásárlóközpontba. Paris a csöppnyi Kimchit Koreából hozta haza, amikor egy-két hete egy üzleti találkozón vett részt. Az örökösnő annyira belemerült a vásárlásba, hogy kutyusát szabadon engedte a boltban, ahol az vígan szaladgált körbe-körbe.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top