Sztárok

Kaszás Attila nagyon boldog lenne!

Verses meséket olvasott fel kisfiának Kaszás Attila – a márciusban elhunyt színész utolsó felvételeibõl készített lemezt már az 5-én megszületett kislánya, Luca is hallhatja majd.

Kaszás Attila versfelvételei 2007 márciusának közepén készültek a Magyar Katolikus Rádióban. Ezek voltak életének legutolsó felvételei… Akkor azt tervezték, hogy az Attila által elmondott verses mesékből a kiadó másolatot készít Jancsikának, a kisfiának. A felvett anyag sajnos már nem tölthetett meg egy CD-korongot. A lemezen közreműködő valamennyi művész (Rudolf Péter, Rátóti Zoltán, Stohl András, Pápai Erika, Nagy-Kálózy Eszter, Rátóti Zoltán, Szarvas József, Ákos, Samu és a Ghymes együttes) közel állt Attilához, és ellenszolgáltatás nélkül vállalta el a feladatot.







„A szüléskor minden rendben ment, és nagyon boldog a kismama” – árulta el a Napi Ásznak Rudolf Péter, aki a művész jó barátja volt. Kaszás Attila talán sejtette, hogy felesége, Ildikó újabb életet hord a szíve alatt. Arról többször nyilatkozott, hogy vágyik még egy gyermekre, egy kislányra. A színész márciusban hunyt el, így már nem érhette meg, hogy kisfia, Jancsika mellé megérkezett a kis Luca is. Ildikó nem maradt teljesen magára, hisz hűséges színész barátok sora áll mellette a tragédia óta.

A kiadvány teljes bevétele a „Közhasznú Alapítvány Kaszás Attila Szellemi Hagyatékának Ápolásáért” közalapítványon keresztül Kaszás Jancsikáé és Lucáé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top