Sztárok

Hátborzongató sztárbabák ajándékba – fotóval

Új divat hódít a karácsonyi ajándékozásban: a sztárokról mintázott rémbabák között szerepel Michael Jackson-, Bette Davis- és Burt Reynolds-figura is.

Előfordul, hogy sírva nevetünk a karácsonyi ajándékok láttán. Ha valaki az ünnepek alatt meg szeretné tréfálni ismerősét, rokonát vagy ellenségét, íme egy jó ötlet: egy ajándék, amely garantáltan meghökkenti a szerencsés vagy szerencsétlen kiszemeltet.








Michael Jackson-baba







Michael Jackson

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Előfordul, hogy igazán meghökkentő ajándékkal kívánjuk meglepni barátainkat, szeretteinket. Ha jól ismerjük az ajándékozott személy zenei vagy filmes ízlését, könnyű választani számára az extrém és igazán rémisztő sztárbabák közül; garantált, hogy az ajándékozás évek múltával is emlékezetes marad.








Bette Davis-baba







Bette Davis

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



A babákat, amelyek akár egy horrorfilmben is szerepelhetnének, egy Susan néven alkotó hölgy készíti, aki eredetileg temetkezési vállalkozó és állatkitömő volt. Az alkotó igyekszik teljes titokban tartani, mi alapján választja ki modelljeit, de az biztos, hogy a babák egytől egyig hasonlítanak a sztárokra.








Burt Reynolds-baba







Burt Reynolds

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Az alkotó valószínűleg a piacon jelenleg a legrémisztőbb játékokat készítette el, amelyek egytől egyig egyediek. A megformázott rémalakok között szerepel Michael Jackson, Bush elnök, Bette Davis és Burt Reynolds figurája is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top