Sztárok

Virgoncak az öregedõ szupersztár rockerek – fotóval

Úgy látszik, tényleg igaz a mondás, hogy öreg rocker nem vén rocker. Kétségtelen, hogy több példát is találunk rá!

Itt van például Mick Jagger, Rod Stewart, Ken Hensley vagy Ozzy Osbourne. Mindannyian túl vannak már drogos, alkoholgőzös korszakukon, és kissé megroggyanva bár, de teljes energiával és életszeretettel élik mindennapjaikat.

Bármilyen rozogának tűnt is az Osbournes sorozatban, Ozzy Osbourne újra megmutatta, hogy azért tud ő még, ha odateszi magát. A legendás Black Sabbath együttesben vezető szerepet játszott, majd kirúgták bandájából, mivel addigra már több drogot és alkoholt fogyasztott el, mint öt komplett punkzenekar együttvéve. Ekkor nyúlt a hóna alá a felesége és új menedzsere, Sharon, minekutána a nyolcvanas években már szupersztárként tért vissza. Az Osbourne család most kiárusítást tartott értékes tárgyaiból, és a bevételt jótékony célra ajánlotta fel.








Ozzy és Sharon Osbourne

A Rolling Stones a mai napig aktív, bár valamennyien átlépték a nyugdíjkorhatárt. Mick Jagger töretlen erővel és lelkesedéssel éli mindennapjait, és hódol az élet örömeinek. Ismét bebizonyosodott, hogy nem csupán pletyka Mick Jagger és barátnője, L’Wren közelgő esküvője. Szerelme gyűrűsujján ugyanis hatalmas kő ragyogott, amikor a párt lencsevégre kapták Indiában. Lehet, hogy ez már az előnászút?








Mick Jagger és L’Wren

A skót származású Rod Stewart, a rekedtes hangú énekeslegenda jövő év elején ünnepli hatvankettedik születésnapját, munkakedvét azonban ez egyáltalán nem befolyásolja. Rod Stewart túl van két házasságon, nevét hat gyermek viseli, és a hatodik iksz után is dinamikusan dolgozik. Nemrég még a zenészlegenda jelenlegi feleségéért izgulhattak a rajongók; a 36 éves Penny Lancaster a brit Szombat esti tánc show-műsor egyik versenyzője volt.








Rod Stewart és Penny Lancaster

Ken Hensley, aki nagyszerű szövegíró és gitáros, a legtöbb Uriah Heep-világsláger szerzőjeként és alapítójaként a kortárs rocktörténelem egyik legnagyobb egyénisége. Hosszú pályafutását elképesztő kalandok tarkították, nőkkel, drogokkal, zavaros pénzügyekkel. Ám Ken – és mindenben vele tartó testvére, Glenn – mindezeket túlélte. Sőt, a zenész megőrizte jó kedélyét, frissességét, humorát. Ken először látogat Magyarországra csütörtökön, hogy elkápráztassa rajongóit!








Ken és Glenn Hensley

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top