Sztárok

Újabb búcsú a Barátok közt sorozatban

A Szilágyi család utolsó tagja is elhagyja a Mátyás király teret: Bruckmann Balázst jövõ tavaszig láthatjuk a Barátok köztben.

Rájár a rúd a Szilágyi család tagjaira: Szilágyi Andrea után Tilda férje is távozik a Barátok köztből. A féltékeny, kekeckedő figurát alakító Bruckmann Balázs hét évet játszhatott a sorozatban.


Bruckmann Balázs Szilágyi Palit alakítja, aki Tilda férjeként a Kertész család tagja lett. Az elmúlt részekben megvásárolta Novák Laci futárcégét, így az üzleti életben éppen jól mennek a dolgai, ám felesége kifelé kacsingat a házasságukból, beleszeretett a ház egy másik lakójába, Erikbe. Ráadásul a házaspár közös munkája sem megy zökkenőmentesen, az irodában is egyre többet veszekednek.







Az, hogy Pali milyen bonyodalmak közepette távozik a sorozatból, még a jövő titka. Talán a szerelmi háromszög és a családi válság vezet majd odáig, hogy elhagyja a Mátyás király teret. Az is elképzelhető, hogy a Szilágyi Andreát alakító Deutsch Anitával együtt köszön majd el a nézőktől, a forgatókönyvírók ugyanis Pandát is kiírták a nagy sikerű sorozatból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top