Sztárok

Paris Hilton tényleg szerelmes?

Lehetséges, hogy a csapongó Paris végre révbe ért? Erre a legékesebb bizonyíték, hogy a szõkeség bemutatta legújabb barátját a szüleinek.

Paris nem is akármilyen alkalmat választott barátja bemutatására: Kathy és Rick Hilton 28. házassági évfordulóját. Márpedig egy ilyen eseményre senki sem viszi magával az első jöttmentet. 








Kathy és Rick Hilton







Paris Hilton

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 




 


Paris Hilton és a svéd Alexander Väggö idén jöttek össze egy Las Vegas-i bárban tartott buli után. A karrierjét pizzafutárként kezdő Väggö turistaként repült annak idején az Államokba. Ám a szálloda-örökösnő barátja hamar búcsút mondott a pizzásdobozoknak: Paris ugyanis gondoskodott róla, hogy Alex Väggö kapjon egy modellszerződést. Alex fiú hálás is az új életért jótevőjének: szerinte Paris szeretetre méltó és intelligens.








Paris Hilton és Alexander Väggö

És bár októberben felröppent a hír, hogy Paris szakított barátjával, a mostani esemény cáfolja ezt. A – még – meglepően normális Väggö számára a héten elérkezett a nagy pillanat: Paris egy közös vacsorán bemutatta szüleinek és testvéreinek. A fogadtatás kifejezetten barátságos volt, és a szőke örökösnő új kedvese láthatóan nagy sikert aratott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top