Sztárok

Miss World 2007 – fotóval

„Én vagyok az elsõ kínai gyõztes, és ami még fontosabb, itthon nyertem” – mondta a 23 éves Miss World. A világszépe, Csang Ce-lin csoki- és fagyirajongó.

Az 57. Miss World nemzetközi szépségversenyen, amelyet a dél-kínai Hajnan-szigeten lévő Szanja tengerparti üdülőhelyen rendeztek, a kínai Csang Ce-lin fejére tették a koronát. A verseny második helyezettje az angolai Micaela Reis lett, a bronzérem pedig a mexikói Carolina Moran Gordillónak jutott az 57. Miss World versenyen, szombaton.







A győztes kínai lány eddig titkárnőként dolgozott. Vékony alkata ellenére állítja, hogy a csokoládé és a jégkrém a kedvenc étele. Csang Ce-lin 182 centiméteres termetével a legmagasabb volt a 106 versenyző között, és máris busás jövedelmet ígérő reklámszerződésekkel kecsegtetik. Szüksége is lesz a sok pénzre, mert kedvenc időtöltése az utazás, bár vannak takarékosabb kedvtelései is, például az olvasás és a filmnézés. Csang Ce-lin nagyon szeret táncolni, de aki táncolni szeretne vele, annak nagyon jól kell tudnia a klasszikus táncokat.












 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Magyarországot a szeptember 26-án, Budapesten szépségkirálynővé választott Bodri Krisztina képviselte. A 21 éves joghallgató azonban nem került be a 16 döntős közé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top