Sztárok

Sztárok szexi fehérnemûben

Közeledik a karácsony, hirtelen megsokasodnak az ékszer-, óra-, parfüm- és fehérnemû-hirdetések a magazinokban és a képernyõkön. Az elmúlt évek legszexibb fehérnemûreklámjaiban természetesen a legszexibb sztárok szerepeltek.

Fehérneműt, különösen nőknek szólót, sokféle módon lehet hirdetni: viccesen, agresszíven, művészkedve vagy az erotikára koncentrálva.

Két éve Kylie Minogue saját fehérnemű-kollekcióval rukkolt elő. Ám a főszereplésével készült, számos országban betiltott, mára szinte klasszikussá vált Agent Provocateur reklámvideó azonban – az egyértelműen tetten érhető agresszió ellenére – valószínűleg egyetlen férfit (és nőt) sem félemlít meg. Az intimitást előtérbe helyező fehérneműgyártó hirdetése nevéhez méltóan inkább provokatív, mint kedves.








Kylie Minogue

Elle Macpherson ausztrál modell, miután visszavonult a kifutókról, sok kollégájához hasonlóan bugyi- és melltartótervezésre adta a fejét. Kollekciói világszerte rendkívül népszerűek, ami a minden esetben újító kampányoknak köszönhető. A brit botrányfotóssal, Rankinnal közösen készített filmjeit és fotóit több helyen betiltották. Pedig ha a hatóságok tudták volna…








Elle Macpherson

És akkor a végére egy régi kedvencünk, a H&M tavaly karácsonyi hirdetése Emmanuelle Béart francia színésznővel a főszerepben. Ahogy ezt már korábban is kifejtettük, valószínű, hogy a film alapötletét a Macpherson–Rankin-hirdetésből „nézték ki”, de mindez nem csökkenti a 44 éves Béart testének és személyiségének vonzerejét. Svédországban a filmet pornográfnak találták.








Emmanuelle Béart

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top