Sztárok

Hasonló sztárok – fotóval

Hasonlók vagy utánzók? Csúcssebességre kapcsoltak a hollywoodi trónkövetelõk. Scarlett Johansson és kolléganõi nem kisebb sztárok trónjára ácsingóznak, mint Marilyn Monroe vagy Audrey Hepburn.

Scarlett és Marilyn: „Scarlett Johansson az új szexszimbólum!” – Woody Allen szerint a színésznő nem csak külsőleg olyan, mint annak idején Marilyn Monroe volt. Johansson nem egészen értett egyet az összehasonlítással, mindenesetre elődjéhez hasonlóan ő is meglátogatta az amerikai katonákat, akárcsak annak idején a szőke szexszimbólum, Marilyn tette. Igaz, Irakban, s nem Japánban.








Scarlett Johansson







Marilyn Monroe

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



Michelle és Mia: Döbbenetes a hasonlóság az egyformán halk szavú, hófehér mosolyú színésznők között. Egy mai menő stylist, Laini Reeves ugyanolyan hajat kreált Michelle Williamsnek, a Túl a barátságon és a Dawson és a haverok sztárjának, mint amilyet hajdan maga Vidal Sassoon álmodott több ezer dollárért Mia Farrow fejére.








Michelle Williams







Mia Farrow

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



Natalie és Audrey: Frizurájuk nem is annyira hasonlít, mint arcuk, mosolyuk, csillogó szemük, visszafogott derűjük. És az, hogy Natalie Portman is olyan élharcosa a szegénység elleni harcnak, mint amilyen gőzerővel küzdött Audrey Hepburn a gyermekek jogaiért.








Natalie Portman







Audrey Hepburn

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



Jessica és Jane: Nagyon úgy tűnik, hogy Jessica Biel teljesen tudatosan próbálja Jane Fondáéhoz hasonlóvá tenni imázsát. Rengeteget sportol, hogy teste az aerobik feltalálójáéhoz hasonlatos legyen, és példaképéhez hasonlóan népszerűsíti is a testmozgást. Emellett Jessica ruhatárában is a retrodarabok foglalják el a legnagyobb szekrényeket.








Jessica Biel






Jane Fonda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top