Sztárok

Bambit kapott Sophia Loren – fotóval

Életmûvéért Bambi-díjjal jutalmazták Sophia Loren olasz színésznõt. A díván kívül elismerésben részesült Rania királyné, Tom Cruise és Eva Longoria is.

A bronzból készült, 18 karátos arannyal bevont őzszobrocskát a 73 éves, Oscar-díjas színésznő, Sophia Loren a zsűri – azaz a médiakonszern főszerkesztői – indoklása szerint az olasz és a nemzetközi filmművészetben nyújtott páratlan teljesítményével érdemelte ki.








Sophia Loren

Tiszteletbeli Bambit kapott szociális, mindenekelőtt a gyermekeket támogató tevékenységért a feltűnő szépségű Rania jordániai királyné, a nemzetközi film kategóriában pedig a 76 éves német Armin Mueller-Stahl, aki több évtizedes pályafutása során eddig 150 filmben játszott s emellett számtalan színpadi szerepe is volt, a közelmúltban pedig a Buddenbrook ház immár negyedik filmváltozatának forgatásába kezdett.








Rania, Jordánia királynéja

A bátorság Bambi-díját kapta az amerikai Tom Cruise, aki az elmúlt hetekben a Hitler elleni sikertelen merényletet elkövető Stauffenberg grófról készülő, Valkyrie című film főszereplőjeként Németország s a berliniek kedvence lett. Mint a zsűri indoklásában hangoztatta: a 45 éves Cruise páratlan elkötelezettséggel keresi a művészi kihívásokat, és nem riad vissza a kockázatoktól sem. A nemzetközi zene kategóriában Bon Jovi és együttese részesült az elismerésben. Bambihoz jutott a Született feleségek című amerikai vígjátéksorozat egyik főszereplője, Eva Longoria is.








Katie Holmes és Tom Cruise







Eva Longoria

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



Az előző években olyan személyiségek érdemelték ki a Bambit, mint Bill Clinton, Boris Becker, Muhammad Ali és Michael Douglas.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top