Sztárok

Woody Allen csak a filmjeiben merész

Egyszer loptam életemben – szólta el magát a világsztár, aki még a piroson sem mer átmenni. Woody Allen azt állítja, soha nem szegte meg a törvényt.

Bár a filmjeiben előszeretettel alakít – általában ütődött – bűnözőt, a valóságban még a piroson sem mer átmenni Woody Allen, aki állítása szerint egész életében csak egyszer lopott. „Kis híján szívinfarktust kapok, ha átmegyek a piroson” – nyilatkozta az Oscar-díjas rendező egy interjúban. Woody Allen állítja: soha nem szegte meg a törvényt. „Az isten szerelmére! Nem vágyakozom a bilincsre, és csodálkozom is azon, hogy egyesek miket akarnak művelni azzal a hálószobájukban.”






A világhírű színész-rendező azt is elárulta, hogy egész életében csak egyszer lopott, még gyerekként. „Egy papírbajusz volt, amit az orr alá kell ragasztani. De amikor az apám megtudta, visszaráncigált a boltba, és arra kényszerített, hogy valljam be. Attól tartok, ez az élmény beárnyékolta életem hátralévő napjait” – tette hozzá Woody Allen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top