Sztárok

Sztárok, akik 40 felett szültek – fotóval

Elõször a munka, s aztán a babázás? Hollywoodban bõven akadnak, akik csak a negyedik iksz után néznek anyai örömök elé.

A mai generációt már nem szorítják társadalmi elvárások. Fontossá vált a munka, a karrier, az érvényesülés, és a magánélet is egyre később rendeződik. Hollywoodból számos példát tudunk hozni, hisz a sztárok életében sokáig első a karrier, a gyermek gyakran már csak a nyugodtabb negyvenes évek elején vagy olykor végén érkezik.

A 47 éves Holly Hunter is tavaly decemberben nézett anyai örömök elé, ő ikreknek adott életet. Valószínűleg igaz lehet az a megállapítás, miszerint az idősebb nők körében gyakoribb az ikerterhesség, Hollywoodban ugyanis nem Holly Hunter az egyetlen negyven feletti színésznő, aki egyszerre több babát hordott a szíve alatt. Geena Davis 48 évesen, Jane Seymour 44 évesen adott életet ikergyermekeknek.








Holly Hunter

Susan Sarandon 1992-ben, 41 évesen hozta világra harmadik gyermekét, a kis Miles Guthrie Robbinst. Madonna 42 évesen adott életet a kis Roccónak. A popdíva akkor speciális jógagyakorlatokkal és természetes orvosságokkal segítette a megtermékenyülési folyamatot. De Emma Thompson és Marcia Cross is elfújták már a negyvenedik gyertyájukat, mikor első gyermeküket a világra hozták.








Susan Sarandon

A szépséges modell, Iman pedig 44 éves volt, amikor második gyermeke megszületett. Akkor így nyilatkozott a Sunday Expressnek: „Afrikában van egy olyan babona, hogy ha egy nő gyermeket szeretne, de nem tud teherbe esni, akkor a kezébe kell vennie egy másik nő gyermekét, s ez meghozza a sikert. Christie Brinkley-vel egyszer együtt mentünk egy forgatásra, ahol szinte egész nap én dajkáltam a babáját. Magam is megdöbbentem, amikor kiderült, hogy ezután pár nappal eshettem teherbe.” Elle MacPherson – aki már színésznőként is debütált –, három évvel ezelőtt, negyvenedik születésnapja előtt hat héttel vonult be a szülőszobába.







Iman

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top