Sztárok

Nagy szakítások Hollywoodban – fotóval

Miután két éve Brad Pitt és Jennifer Aniston úgy döntöttek, jobb, ha szétválnak útjaik, ráébredtünk, hogy a hírességek párkapcsolatában is bármi megtörténhet. Felelevenítünk pár híres szakítást.

Megbánta a szakítást a hollywoodi komikus sztár, Vince Vaughn. A Szakíts, ha bírsz főhőse úgy véli, rossz döntést hozott, és már bánja szakítását Jennifer Anistonnal. Vince Vaughn egy interjúban – anélkül, hogy említette volna legutóbbi barátnője, Jennifer Aniston nevét – elmondta: néha azt gondolja magában, hogy korábban egyszer igent kellett volna mondania. „Úgy vélem, életem egy bizonyos pontján rossz döntést hoztam.” Az amerikai színész elmondása szerint már nem ismerkedik olyan könnyen, mint régebben. „Minél tovább vagyok egyedül, annál könnyebb lesz úgy is maradni. Egyre inkább nehezemre esik egy új embert beengedni a világomba” – tette hozzá a 37 éves filmsztár.








Jennifer Aniston és Vince Vaughn

Kate Hudson hamar kiadta Owen Wilson útját. A meglehetősen rövidre sikeredett szerelem az Én, a nő és plusz egy fő című film forgatásán kezdődött, és alig több mint pár hónapig tartott. Bár mindketten végig tagadták, hogy egy pár lennének, bennfentesek biztosan tudni vélték, hogy a gyönyörű színésznő Wilson miatt hagyta faképnél a férjét, Chris Robinson zenészt. A hírek szerint a két színész azért szakított, mert Wilson korainak tartotta, hogy lekösse magát, na és persze nem utolsósorban azért, mert nem volt hajlandó Hudson családjával, többek között annak édesanyjával, Goldie Hawn színésznővel tölteni az ünnepeket. S bár mindkét fél azt nyilatkozta, hogy nem viselte meg őket a szakítás, Owen öngyilkosságot követett el elkeseredettségében, és Kate volt az első, aki felhívta a lábadozó színészt.








Kate Hudson és Owen Wilson

Mindenki azt hitte, hogy Hugh Grant végre megtalálta az igazit Elisabeth Hurley-vel való hosszú kapcsolata után, amikor felröppent a hír, hogy a sármos színész röviddel az eljegyzés után szakított barátnőjével, Jemima Khannal. A 46 éves Grant, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Négy esküvő és egy temetés, Egy fiúról vagy a Sztárom a párom című romantikus komédiák, három évig járt Khannal, ám az utóbbi időben feltűnő volt, hogy hárított minden, az esetleges házasságukra vonatkozó kérdést. Hugh nem gyógyult ki Elisabeth Hurley iránt érzett szerelméből, mind a mai napig nagyon szoros a barátságuk, sőt nyaralni is együtt mentek.







Elisabeth Hurley







Jemima Khan és Hugh Grant

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top