Sztárok

Lola készül a karácsonyra

Ünnepelj ma velünk címmel Lola dalba öntötte, mit jelent számára a karácsony. A legnépszerûbb magyar tinisztár rockosan lendületes és hamisítatlanul téli hangulatú új felvételének középpontjában természetesen a szeretet áll.

„Számomra a karácsony a legszebb ünnep, és ez most találkozik az énekléssel, amely nekem sokkal több, mint egy életre szóló elkötelezettség. Az Ünnepelj ma velünk című új dalom célja, hogy sok ember számára közelebb hozzam az ünnep varázsát, a készülődés izgalmait” – mesélte Lola. A tinisztár karácsonyi videoklipjét a havas Ausztriában forgatta. A videoklipben Lola barátnői szerepelnek.







Lola Ausztria szívében, a festői szépségű Wörschachban forgatta karácsonyi videoklipjét. A felvételek hatalmas hóesésben zajlottak a hegyek között, 1200 méter magasan. Az énekesnő számára a legnehezebb feladat az volt, amikor egy hatalmas dézsában, fürdés közben kellett énekelnie a szakadó hóesésben. A klipben Lola barátnői szerepelhettek, akikkel a derékig érő hóban kellett hócsatát vívnia. A videó belső helyszínét egy igazi alpesi panzió mesébe illő hangulata adta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top