Sztárok

Britney ismét babát vár?

Amerikai lapértesülések szerint Britney Spears ismét babát vár. A barátaival állítólag már közölte az örömhírt, majd egy SMS-ben letagadta.

A New York Post úgy tudja, hogy az énekesnő november 14-én e-mailben tájékoztatta barátait állapotáról, és ultrahangfelvételt is mellékelt a szíve alatt növekvő csöppségről. Apaként J. R. Rotem zenei producert nevezte meg, akivel mostanában feltűnően sokat mutatkozik. „Igaz” – idézi a lehetséges apát a magazin.








Britney Spears és J. R. Rotem

Britney azonban cáfolja a hírt, a következő SMS-t juttatta el az egyik szóvivőjén keresztül egy rádiós műsorvezetőhöz: „Itt B. S. Nem tudjuk, ki találta ki…”
A zaklatott életű énekesnőre egyébként ráfért már az a jó hír, hogy gyermekei vele tölthetik a karácsonyi vakációt. Britney két kisgyereke, Sean Preston és Jayden James együtt ünnepelhetnek a fenyőfa alatt édesanyjukkal: a gyermekelhelyezési ügy bírája megengedte az énekesnőnek, hogy karácsonykor nála lehessenek a kicsik. A másik nagy családi ünnepen, hálaadáskor szokás szerint Kevin Federline-nál voltak a gyerekek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top