Sztárok

A botrányhõs és a csúnya lány együtt?

Testhezálló szerepre készül a botrányairól elhíresült Lindsay Lohan, Victoria Beckham után a színésznõ is szerepelhet a Címlapsztoriban.

A drogozási és alkoholbotrányairól elhíresült színésznő már tárgyal új szerepéről, amelyben egy bukott szépségkirálynőt alakít majd az Ugly Bettyben, azaz a Címlapsztoriban, aki fényes sikerei után egy gyorsétteremben dolgozik. Lohant a sorozat főszereplője, Betty Suarez menti meg, megpróbál munkát szerezni az elesett lánynak. Lindsay-től nem állhat távol ez a karakter, hiszen maga is egyre csúszik lefelé, a sajtó hangosabb a botrányaitól, mint színészi kvalitásaitól.







Lindsay nem az első híres mellékszereplője a sorozatnak. Megfordult már az Ugly Betty stábjában Lucy Liu, Victoria Beckham és a Dawson sztárja, James Van Der Breek is.
Lohan hatalmas lehetőségnek tekinti új munkáját, hiszen jelenlegi munkája miatt is nagyon szigorú felügyelet alatt dolgozik, és reméli, hogy ezzel ismét esélyt kap a visszatérésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top