Sztárok

Meztelenkedõ sztárok

Egy idõ után mindenki levetkõzik – tartja a mondás, és igaz lehet az állítás. Nem sok sztár van széles e világon, aki még ne mutatta volna meg a testét a közönségnek. Mostanában valósággal divattá váltak a hazai sztárvilágban a kivillanó testrészek.

Van, aki a pénzért, van, aki a művészet nevében, más azért, mert cseppet sem szégyenlős, sőt büszke testi adottságaira. És úgy látszik, nemcsak a lányok, a férfiak is megirigyelték az így megszerezhető hírverést – legnagyobb örömünkre. Lássuk, ki miért meztelenkedik.

Sebestyén Balázs

Pár hónapja ádámkosztümben láthattuk a képernyőn. Ezzel, elmondása szerint, nem az volt a célja, hogy nagyobb hírverést csapjon műsorának. Csupán önironikus humor volt: Isten előtt anyaszült meztelenül kell bevallania, kiket vert át. Nem szégyenlős típus, de nudista strandra nem menne – a képernyőn sem látszott a lényeg.







Czifra Noémi

A Való Világ egykori műsorvezetőnőjét már többször láthattuk férfimagazinok címlapján pózolni. Legutóbb, amikor szülése után állt meztelenül egy fotós kamerája elé, azzal indokolta, hogy így szeretne üzenni a kismamáknak, formában lehet maradni. Nóci korábban már két férfimagazinnak is levetkőzött, legutóbb már boldog anyukaként pózolt a kamerának. A szőke hölgy büszke a meztelen képeire, és reméli, hogy kisfia, Zsombor is egyszer büszke lesz rá.







Sebeők János

Az egyik valóságshow-ban félig mezítelenre vetkőzött. A filozófus azt mondta, csak azért tette, hogy saját maguk elfogadására buzdítsa az embereket. Végül is miért ne, ha neki sikerült…?







Kapócs Zsóka

Az egykori modell a filmezés felé kacsingat. A szőke színésznő, aki az IBS színpadán már bizonyította tehetségét, a Találkozások munkacímen futó kisfilmben, Kolovratnik Krisztián oldalán állt először kamera elé. Még attól sem riadt vissza, hogy mindjárt az első forgatási napon egy kád habos vízben, anyaszült meztelenül kellett kényeztetnie magát. Zsóka elégedett a testével, de saját bevallása szerint rengeteget tesz azért, hogy formában tartsa magát. Úgy véli, hogy ha megtetszik neki a forgatókönyv, és ha a történet szempontjából indokolt, a vetkőzésből szükségtelen problémát csinálni.







Görög Zita

A ma már boldog kismamáról rengeteg gyönyörű fotó készült már, többek között szinte mindenét megmutatta egy férfimagazin olvasóinak. A képek különlegességét Zita bájain túl Budapest nevezetességei is fokozzák, a róla készült korábbi képek többsége műteremben készült, nem csoda hát, ha a városban sétálók kedélyét alaposan felborzolta a lenge öltözetű szépség.







Gryllus Dorka

Az Én, Rippl-Rónai című filmben láthattuk először pucéran, majd a Mixben mutatta meg testét. Dorka vérbeli színésznő, a szerep kedvéért ledobja ruháit, de csak akkor, ha úgy érzi, nem öncélú a mutogatás. Nem szégyenlős, de nehezen viselte, amikor idegenek előtt kellett mezítelenül csókolóznia. Pár évvel később Dorka egy férfimagazinban is megmutatta bájait.







Karsai Zita

Olyan rég volt, hogy már el is felejtette… Kisebbfajta botrányt kavart, amikor napvilágra, vagyis inkább a bulvárlapok címoldalaira kerültek régi aktfotói. Zita ezen ugyan meglepődött, de nem tagadta. Hogy miért vállalta? Épp nagy szüksége volt a pénzre, és ez szépen hozott a konyhára.







Gregor Bernadett

A Tibor vagyok, de hódítani akarok című film szinte az ő félmeztelen testére épült. De neki nincs szüksége szerepre ahhoz, hogy megmutassa magát anyaszült meztelenül: többször vetkőzött férfimagazinok kedvéért. Egy népszerű férfimagazin felkérésére Bernadett második alkalommal vált meg ruháitól, nem kevés pénzösszeg ellenében. A színésznő nagyon örült a nyuszis magazin felkérésének, de a fotók elkészítése előtt a családja véleményét kikérve vállalta csak el a felkérést.







Fresh Andi

Az énekesnő időről időre felfedi bájait a nyilvánosság előtt. Fresh Andi legutóbb a huszonötödik születésnapját követően pár nappal állt a kamerák elé, a fotósorozat igen izgalmasra sikerült. Andi a modellkedésért kapott összeget hasznosan használta fel, például élete első lakásának az alakítására fordította.







Leo

A Való Világ realityműsor résztvevői időnként megörvendeztetnek minket egy-egy lengébb öltözetű fotósorozattal. Nagy Zsolt, azaz Leo sem maradt ki a sorból, Ágica és Anett nyomdokaiba lépett. Az egyébként állítólag szégyenlős fiú teljesen meztelenre vetkőzött egy fotózás kedvéért. Az érdeklődők a legintimebb testrészét persze csak takarásban láthatják. A rossz nyelvek szerint Leo valószínűleg nem tudott nemet mondani a felajánlott összegre, azért ment bele a fotózásba. A dologhoz mindössze annyit fűzött hozzá: jól érezte magát a fényképezőgép előtt.







Molnár Anikó

Már szinte mindent megmutatott szinte mindenhol – legyen az valóságshow vagy férfimagazin. Mostanában hivatásául választotta a meztelenkedést: új párjával, Angelóval együtt készítenek erotikus show-műsorokat. A fiú már dolgozott táncosként, most ketten riszálnak. Anikó sokáig gondolkodott, belevágjon-e, de bevallása szerint már nem tud olyasmit csinálni, amiért ne szólnák meg. Akkor meg nem mindegy, mit csinál?







Miló Viktória

Egy profi bokszolónő jól tudja, ha ad, akkor bizony kap is, és ilyenkor reped a bőr és törik a csont. Nos, az exbokszolónő, Miló Viki hagyta, hogy lehulljon róla az a bizonyos lepel, és hagyta, hogy tökéletes alakját mindenki megtekinthesse. A felvételek ideje alatt a világbajnok sportoló bevallotta, hogy jobban félt ettől a fotózástól, mint a vb-döntő meccsétől. Úgy érzi, hogy a férfi rajongókat ezzel egyelőre kielégítette. És most már nem a címlapon, hanem újra a ringben szeretne bizonyítani.











A meztelenség természetes


A pszichológusok szerint az erotikus meztelenség elfogadása és kérdése összefüggésben van az adott ország kultúrájával is. A déli országokban nyilván természetesebb a meztelenség, hiszen eleve kevesebb ruhát hordanak, mint mondjuk mi. Náluk még a bőr is ruhaként viselkedik. Valószínű, hogy ott épp a teljes felöltözöttség jelenti a kirívó példát. A sztárvilágban, ahol fontos és gyakori a testi érintés, mégis gyakran negatív mellékzöngéje van egy-egy kihívó, szexi fotónak, megjelenésnek. Talán mert bokától fejtetőig felöltözve is lehet valaki erotikus?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top