Sztárok

Ijesztõen megváltozott Kate Moss – fotóval

A gyertyát senki sem égetheti büntetlenül mindkét vége felõl egyszerre, mert ez nem vezet semmi jóra. Még akkor sem, ha az ember világszerte körülrajongott modell, mint Kate Moss. Õ is ijesztõen megváltozott…

Kate már csupán halovány árnyéka önmagának, s egykoron gyönyörű testén is meglátszik már az idő múlása. Azonban az ilyetén való lerobbanásban nem csupán az idő a ludas, hanem a vég nélküli bulik, a drogozás, az ivás és a dohányzás is. A modellen még mindig nincs egy deka felesleg sem, de leáldozóban van a karrierje.






A Pete Dohertyvel folytatott zűrös románc sem tett jót Kate-nek: a drog-alkohol-nikotin hármas megviseli az embert, ami különösen kellemetlen, ha az illető a teste szépségéből akar megélni, mint Kate Moss. Keith Richards vagy Lou Reed image-éhez hozzátartoznak a ráncok, de ők nem a kifutókon akarnak boldogulni – szemben a zűrös életű modellel.






Kate ugyanis, dacára annak, hogy mindössze 33 éves, alig hasonlít már egykori önmagára: ijesztően lefogyott, arca is megviseltebb lett, a valamikor oly formás modellen kiütközik a borzalmas életvitel. Nézd csak meg alaposan!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top