Sztárok

Ashley Olsen kiszemelte magának a világ legjobb kerékpárosát

Különös románc van kialakulóban Lance Armstrong és Ashley Olsen között. Az egykori kerékpáros klasszis és a gyerekfilmekben szereplõ lány a korkülönbség ellenére rajonganak egymásért.

Lance Armstrong nemrég szakított a divattervező Tory Burchhal, de máris új barátnő oldalán látták New Yorkban. A hölgy nem is akárki, hiszen Ashley Olsenről, a gyerekfilmekből ismert ikerpár egyik tagjáról van szó. A 36 éves Tour de France-győztes kerékpáros és a 21 esztendős szőkeség a szemtanúk szerint nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, és látszólag nem zavarja őket a korkülönbség.







A People magazin szerint az új sztárpár egy héten belül többször is felbukkant Manhattan utcáin, majd egy étterembe betérve látványosan flörtöltek egymással. A hírek szerint izzott körülöttük a levegő, és egyértelmű volt, hogy valódi érzelmekről van szó. Az ifjú pár egyelőre tagadja a vonzalmat, de ki tudja, lehet, hogy hamarosan már nyíltan vállalják szerelmüket.







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top