Sztárok

Agassi – hol van már a kilakkozott köröm?

Nagy utat tett meg Andre Agassi: a lázadó tinédzser zseni teniszezõbõl profi sportoló, boldog házasember és aktív politizáló lett.

Az egykori teniszcsillag, Andre Agassi beszállt a politikai bizniszbe, és városról városra járva szónokol az Egyesült Államok korábbi elnökének, Bill Clintonnak a feleségéért, a Demokrata Párt színeiben induló Hillary Clintonért.







Agassit 14 évesen édesapja beíratta egy floridai teniszakadémiára, ahol látva zsenialitását, ingyen vállalták a felkészítését. A játékos azonban nem volt boldog, lázadozni kezdett, sört ivott, dobálta az ütőjét és fura frizurát vágatott, sőt apja bosszantására egy tenisztornán a lázadás pikáns formáját választotta: feltépett nadrággal, kilakkozott körmökkel és rózsaszínre rúzsozott szájjal lépett pályára. Az akadémiáról végül elküldték, és arra a kérdésre, mit is akar tulajdonképpen, azt felelte, elmenni onnan, és profi teniszezővé válni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top