Sztárok

David Beckham a rapper Snoop Doggnak dolgozik

Snoop Dogg gyerekeivel gyakorol David Beckham. A kétes hírnévvel rendelkezõ rapper megkérte Beckhamet, hogy gyerekeinek tanítsa meg a labdarúgás alapjait.

A Los Angeles Galaxy angol labdarúgója természetesen elfogadta barátja felkérését, és a futball alapjaival ismerteti meg a srácokat. Beckham edzőnek állt a gyerekekhez, akik óriási lendülettel vetették bele magukat az Amerikában kevésbé népszerű fociba. Snoop és Beckham a 90-es évek végén ismerték meg egymást. A barátság csak szorosabb lett, mióta Beckhamék az Egyesült Államokba költöztek. David amúgy is tervezi egy futballakadémia létrehozását, ráadásul a Los Angeles Galaxy nem jutott tovább a bajnokságban, így a focistának van elég szabadideje az edzői feladatok ellátására.












 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


– Megkértem, hogy foglalkozzon egy kicsit a fiaimmal, hiszen ő az egyetlen, aki képes bárkivel megszerettetni a sportot. Nagyon jól érezték magukat együtt, remélem, még lesz folytatása a tanításnak – nyilatkozta Snoop, aki hálája jeléül felajánlotta Beckham gyerekeinek, hogy szövegírási órát ad számukra, amennyiben erre igényt tartanak. Lehetséges, hogy Snoop gyermekei a következő generáció Beckhamjei lesznek, míg Beckham csemetéire fényes zenei karrier vár?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top