Sztárok

Csúnyán átverték Robbie Williamst

A sportszeretõ énekes betegesen számolja a bevitt kalóriákat, és állandóan a súlyát méregeti. Mégis, Robbie Williams feloszlatta Los Angeles-i focicsapatát, miután rájött, hogy több társa is átverte.

Robbie Williams feloszlatta az LA Vale nevű focicsapatot, amit azért alapított Los Angelesben, hogy hódolhasson kedvenc sportjának. A brit Daily Mirror cikke szerint Robbie azt követően döntött a csapat feloszlatása mellett, hogy néhány csapattársa több mint 200 ezer brit fontot csalt el tőle.







A két férfi – akiket Robbie a barátainak tartott – arra kért pénzt az énekestől, hogy saját vállalkozást indíthassanak, azonban utólag kiderült, hogy elherdálták az összeget.
– Robbie-nak leesett, hogy csak kihasználták. Nagy balhé volt, mindenkit kirúgott a házából, amikor rájött a csalásra. Csak akkor lett nyilvánvaló, mennyire komolyan gondolja, amikor a teljes focicsapatot feloszlatta – nyilatkozta a brit lapnak az énekes egyik állítólagos ismerőse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top