Sztárok

Pamela Anderson újra a droghoz nyúlt?

A frissen házasodott explaymate, Pamela Anderson nem találja boldogságát. A legfrissebb hírek szerint a színésznõ-producer a drogokhoz nyúlt.

Pamela Anderson barátai szerint egyértelműen a drogfüggőség jelei mutatkoznak a színésznőn. Véleményük szerint Pamela Anderson az utóbbi években mindent kipróbált és használt, amit csak kapni lehet. Ezen a híren mindenki csodálkozik, hiszen úgy tűnt, a hányatott életű sztár új férje, Rick Salomon mellett megtalálta a nyugalmát. Egy 17 éves barátság vége lett a Rick Salomonnal kötött házasság, és a férj mindeddig nem élt kirívó életet.







Amúgy mindkettejüknek ez a harmadik házassága, legelőször pedig akkor találkoztak, mikor Anderson még Salomon egyik haverjával randizott. Az explaymate férjei közt van Kid Rock és Tommy Lee, utóbbihoz kétszer is hozzáment, míg Salomon volt feleségei színésznők voltak, például Shannon Doherty.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top